SKlep Mirat na nowej platformie Magento 2
Mirat.eu – Więcej niż meble, stara się nieustannie rozwijać i dostosowywać do zmiennych potrzeb naszych klientów i rynku meblarskiego. Właśnie teraz, ze względu na rosnące potrzeby i chęci ułatwienia ci korzystania z naszego sklepu, jak również w trosce o jeszcze lepszą niż dotychczas jakość obsługi, przenosimy się na nową platformę Magento 2.
2020-03-20, 10:29

Każdy sklep internetowy musi być osadzony na odpowiednio dobranej platformie, która pozawala na bezproblemowe zarządzanie sprzedażą on-line, bardzo dobrze zabezpiecza wszystkie dane, w tym również dane klientów, ułatwia aktualizacje i dostosowuje się do potrzeb. Istnieją różne platformy dedykowane dla handlu internetowego, a jedną z najlepszych jest właśnie platforma Magento 2. Przeglądając różne rankingi oraz zestawienia dla branży e-Commerce można z łatwością zauważyć, że w 2019 roku Magento jest jednym z liderów, który obsługuje ponad 250 000 sklepów internetowych na świecie. To imponujący wynik, który jednocześnie potwierdza skuteczność oraz niezawodność tej platformy. Dzięki temu możesz mieć pewność, że twoje zakupy w naszym sklepie internetowym będą bezpieczne i przyjemne.

Korzystanie z możliwości jakie przedstawia platforma Magento 2 dla naszego sklepu mirat.eu pozwoli nam na polepszenie jakości obsługi, zwiększenie szybkości odpowiedzi na twoje zapytania oraz zamówienia, zwiększy efektywność analityki, dzięki czemu będziemy mogli jeszcze lepiej dopasowywać się do potrzeb naszych klientów. Oczywiście, to wszystko, to kwestie techniczne, jednakże mają one bardzo znaczący wpływ na naszą pracę, a przede wszystkim na twoje zadowolenie z zakupów w naszym sklepie. Warto również dodać, że platforma Magento istnieje od 2008 roku, czyli już ponad dziesięć lat i być może nie raz zdarzyło ci się korzystać z ofert sklepów, które funkcjonują dzięki niej. Do polskich sklepów, które zostały postawione właśnie na tej platformie można zaliczyć SMYK, Castoramę, Neonet, czy eobuwie – na pewno zdarzyło ci się korzystać lub chociaż wejść na stronę któregokolwiek z wymienionych sklepów i zauważyć, jak dobrze funkcjonują. Mamy nadzieję, że nasz sklep internetowy mirat.eu będzie funkcjonował równie dobrze gwarantując ci przyjemne zakupy.

Andrzej Tereszkiewicz
Dyrektor zarządzający