Kolejne wyróżnenie dla sklepu Mirat.pl
Firma Kratki.pl ceniony producent kominków, biokominków oraz akcesoriów kominkowych po raz kolejny przyznał certyfikaty dla swoich partnerów handlowych, jednym z nich jest sklep internetowy Mirat.pl.
2017-04-05, 11:26

Firma Kratki.pl ceniony producent kominków, biokominków oraz akcesoriów kominkowych po raz kolejny przyznała certyfikaty dla swoich partnerów handlowych, jednym z nich jest sklep internetowy  Mirat.pl.

Certyfikaty dla partnerów firmy Kratki.pl

Firma Kratki.pl od kilku lat przyznaje złote, srebrne i złote certyfikaty dla swoich partnerów, które są  dowodem jakości świadczonych usług. Przyznawane są partnerom handlowym, którzy wykazują się ponadprzeciętną i profesjonalną obsługą klienta oraz w sposób fachowy i kompleksowy potrafią doradzić i wybrać najlepszy produkt, który idealnie będzie pasował do potrzeb oraz wymagań klienta.

Srebrny certyfikat dla sklepu Mirat.pl

Srebrny certyfikat otrzymał sklep internetowy Mirat.pl, który od 2006 roku sprzedaje produkty firmy Kratki, a w 2016 roku zanotował 300% wzrost sprzedaży produktów firmy.

Sklep Mirat.pl należy do największych sklepów w kategorii Home&Living.

Andrzej Tereszkiewicz
Dyrektor zarządzający